Trump bëhet ish-presidenti i parë amerikan që i bëhet foto nga burgu

Ish-presidenti i SHBA-së, Donald Trump ka pozuar për foton e tij në burgun e krahinës Fulton më 24 gusht 2023 në Atlanta, Georgia, në Shtetet e Bashkuara.

Trump mori 13 akuza në lidhje me një plan të supozuar për të përmbysur rezultatet e zgjedhjeve presidenciale të vitit 2020 në Gjeorgji.

Trump dhe 18 të tjerë që përballen me akuza për krime janë urdhëruar të dorëzohen në burgun e krahinës Fulton deri më 25 gusht.

Back to top button