Nxirren nga shtëpia pesë trupat e pajetë të tragjedisë në Gjilan

Nxirren nga shtëpia pesë trupat e pajetë të tragjedisë në Gjilan

Pesë trupat e pajetë të familjes Bllaca, të vrarë sot në mesditë në Gjilan, u dërguan për obduksion në Institutin e Mjekësisë Ligjore në Prishtinë.

Kryetari i Gjilanit, Lutfi Haziri gjatë ditës ka thënë se kjo familje ishte e respektueshme në Gjilan dhe për këtë tragjedi ka kërkuar që të mbahet një ditë zie.

Në këtë tragjedi sot rreth orës 13:00 nga Valdete Bllaca, zyrtare e Policisë së Kosovës, dyshohet se janë vrarë katër persona, anëtarë të familjes së saj dhe në fund e njëjta ka kryer vetëvrasje.