Gucati u dërgua në Gjykatën Speciale në Hagë

Gucati u dërgua në Gjykatën Speciale në Hagë

Gjykata Speciale në Hagë vazhdoi arrestimet e ish – pjesëtarëve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.

Policia e EULEX-it arrestoi drejtuesit e Organizatës së Veteranëve të Luftës Hysni Gucati dhe Nasim Haradinaj. Gucati u dërgua në Gjykatën Speciale në Hagë.(Teksti-Burim ZARIQI-kamera- Kushtrim RRMOKU-Ilir GORANI-Sejdi CANOLLI)./21Media