Sot mbushën 18 vjet nga nënshkrimi i marrëveshjes për demilitarizimin e UÇK-së,  ndërsa sot Kosova ende nuk e ka Ushtrinë e saj. Struktura të ish UÇK-së dhe njohës të sigurisë thonë se Kosova duhet që sa më shpejt t’i largoj pengesat politike për formimin e ushtrisë së Kosovës, në të kundërtën nga fillimi i vitit të ardhshëm gjithçka mund të bëhet më vështirë./21Media

Sot mbushën 18 vjet nga nënshkrimi i marrëveshjes për demilitarizimin e UÇK-së,  ndërsa sot Kosova ende nuk e ka Ushtrinë e saj. Struktura të ish UÇK-së dhe njohës të sigurisë thonë se Kosova duhet që sa më shpejt t’i largoj pengesat politike për formimin e ushtrisë së Kosovës, në të kundërtën nga fillimi i vitit të ardhshëm gjithçka mund të bëhet më vështirë./21Media