Vazhdoi gjykimi i Gucatit dhe Haradinajt

Seanca e radhës do të mbahet më 11 janar
Edhe gjatë dietës së sotme ka vazhduar gjykimi i Nasim Haradinajt dhe
Hysni Gucatit para Dhomave të Specializuara në Hagë. Trupi gjykues e ka miratuar kërkesën e mbrojtjes së Haradinajt për shtyrjen e gjykimit dhe ka urdhëruar që paraqitja e provave në çështjen Haradinaj të fillojë më 11 janar 2022./21Media

Back to top button