Uragani ia merr jetë dy grave

Uragani ia merr jetë dy grave

Dy gra kanë vdekur si pasojë e një uragani që e goditi pjesën veriore të Australisë, ndërsa janë evakuuar nga shtëpitë e tyre dhjetëra-mijëra njerëz.

Qyteti australian më i goditur është Lismore, ku shumë pjesë të vendit janë mbuluar nga uji, ka pasur rrëshqitje të dheut, shkulje të pemëve dhe rrugët janë mbushur me baltë.

2349ab414d2c3c81f87c4495a2c8b8f9