Matoshi ka thënë se Kosova veç e ka pasë ushtrinë

Matoshi ka thënë se Kosova veç e ka pasë ushtrinë

Halil Matoshi në “Click” të RTV21 ka thënë se shteti i Kosovës nuk ka pasë nevojë për emër të madhë të ushtrisë sepse veç e ka pasë në pako dhe me kushtetutë ushtrinë, shkruan rtv21.tv

Matoshi po ashtu tha se në bazë të kësaj ushtria e Kosovës ka mundur edhe të armatoset nëse do të kishim raporte të mira bilaterale me disa shtete dhe po të lobonim për armatosjen e kësaj force ajo ka mundur të bëhet që nga vitit 2012./21Media