Vendoset data për mbledhjen e Qeverive shqiptare

Më 24 prill do të mbahet mbledhja ndërmjet Kosovës dhe Shqipërisë

Ministri i Punëve të jashtme i Kosovës Enver Hoxhaj sot zhvilloi takim me kryeministrin e Shqipërisë, Edi Ramën, në të cilin vendos që të mbahet një mbledhje e përbashkët e Kosovës dhe Shqipërisë.

Sipas Hoxhajt mbledhja e përbashkët do të mbahet më 24 prill.

“Një temë e diskutimit dhe ndër më të rëndësishmet ishte mbledhja e përbashkët e dy qeverive që kësaj radhe do të mbahet në Vlorë. Kemi një lajm të mirë që do ta ndajmë me ju që mbledhja e përbashkët do të mbahet më 24 prill”, ka thënë Hoxhaj.

Ndryshe, Hoxhaj gjatë vizitës në Shqipëri zhvilloi një sërë takimesh me krerë të lartë të shtetit shqiptar.

 

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
close button