Vendtakim i rreth 80 prodhuesve vendor dhe 25 blerësve ndërkombëtar

Edicioni i dytë i Forumit të Sektorit të Ushqimit

Mbi 60 prodhues vendorë dhe 30 blerës nga vende të ndryshme të botës morën pjesë në edicionin e dytë të Forumit të Sektorit të Ushqimit në Prishtinë, nën organizimin e Shoqatës së Përpunuesve të Pemëve dhe Perimeve të Kosovës. Përfaqësues të USAID-it në Kosovë thanë se që nga edicioni i parë vitin e kaluar, produktet e Kosovës kanë arritur të zënë vend në 45 tregje botërore./21Media

Artikuj të ngjashëm

Shikoni Gjithashtu
Close
Back to top button
close button