Kosova që nga java e kaluar është duke u përballur me reshje shiu dhe bore, si pasojë e këtyre reshjeve disa pjesë të Kosovës janë vërshuar.

Edhe Bujanoci është përmbytur nga uji, pas reshjeve të shumta të orëve të fundit.