Vërshimet, shembën disa rrugë në fshatin Marec

 

Të reshurat e mëdha të shiut kanë shkaktuar vërshime nëpër disa komuna të Kosovës. Ndër vendet e dëmtuara është edhe fshati Marec i komunës së Prishtinës ku si pasojë e vershimeve janë shembur rrugët dhe punëtorët e minierës së Artanës detyrohen ta ndërprejnë punën aty./Përgatiti: Lirie Dibrani, Kamera: Gyner Muja/21Media

Back to top button