Veshjet që mund të jenë kërcënuese për shëndetin tuaj

1 min read

Ne të gjithë duam të dukemi mirë, elegant. Përveç kësaj, është e lehtë të përfshihesh në trendet e modës dhe bukurisë.

Por është gjithashtu e rëndësishme të mendoni për atë që keni veshur nga një këndvështrim shëndetësor.

Me sa duket, ajo që vendosim në trupin tonë është po aq e rëndësishme sa ajo që ushqejmë trupin tonë.

Bright Side ka bërë një listë të gjërave që duhet të shmangni kur blini për shkak të shëndetit./21Media