Veteranët paralajmërojnë sërish protesta para Kuvendit

Klinaku: Nuk pranojmë as diskriminim dhe as politizim të çështjes së veteranëve
Veteranët e luftës së UÇK-së, paralajmëruan sërish protestë në ditën kur do të shqyrtohet në lexim të dytë projektligji i pagës minimale. Ata i kanë dhënë kohë qeverisë që deri në lexim të dytë ta përmirësojë këtë projektligj duke përfshirë rritjen e pensionit të veteranëve./21Media

Back to top button