Yll Limani: Kosovë të dua ma së shumti në botë

Një urim tjetër special për 14 vjetorin e Pavarsisë së Kosovës, erdhi edhe nga artisti  i njohur, Yll Limani.
Ylli në Instagram publikoi një fotografi të flamurit të Kosovës, teksa shkroi, “Kosovë! Të dua ma së shumti në botë”.

Sot Kosova shënon 14 vjetorin e Pavarsisë. Kjo ditë historike ngjall gëzim dhe emocione tek të gjithë shqiptarët anë e mban botës, të cilët e po e urojnë këtë festë në mënyra të ndryshme.
Shpallja e Pavarësisë së Kosovës është bërë më 17 shkurt të vitit 2008 në orën 15:39 në Kuvendin e Republikës së Kosovës. Në një mbledhje të jashtëzakonshme ku merrnin pjesë 109 deputet nga gjithsej 120, Kuvendi i Kosovës shpalli njëzëri Kosovën shtet të pavarur, sovran dhe demokratik./21Media

Back to top button