Zelensky: Ne duam të jetojmë, por…

Presidenti i Ukrainës, Volodymyr Zelensky, po i adresohet parlamentit të Izraelit. Gjatë këtij adresimi  Zelensky citoi gjithashtu kryeministren e ndjerë izraelite Golda Meir, në mesazhin e tij video, me fjalët “ne duam të jetojmë, por fqinjët tanë duan të na shohin të vdekur”.

“Ne mbetemi, jemi të përgatitur për kompromis”, shtoi ai. Ai po tërhiqte një paralele të drejtpërdrejtë midis Ukrainës tani dhe historisë së Izraelit, duke u përballur me armiqësinë arabe./21Media

Back to top button