Krasniqi: Janë rikthyer shërbime specialistike, mesatarisht 130 në ditë

Krasniqi: Janë rikthyer shërbime specialistike, mesatarisht 130 në ditë

Gjatë muajit janar ka rënë numri i qytetarëve të infektuar me COVID-19 që kërkuan trajtim spitalor në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës dhe Spitalet e Përgjithshme. Megjithatë, ushtruesi i detyrës së drejtorit të Shërbimit Spitalor Klinik Universitar të Kosovës, Valbon Krasniqi, thotë se zgjedhjet mund të ndikojnë në shtimin e numrit të rasteve të reja./21Media