Zgjerohet rruga Liqeni i Badovcit-Grashticë

Kanë filluar punët ne vendosjen e gypave atmosferik dhe zgjerimin e rrugës Liqeni i Badovcit- Mramor- Grashticë ne gjatësi mbi pesë kilometra. Për këtë projekt ministria e infrastrukturës ka ndarë mbi një milion Euro.Kanë filluar punët ne vendosjen e gypave atmosferik dhe zgjerimin e rrugës Liqeni i Badovcit- Mramor- Grashticë ne gjatësi mbi pesë kilometra. Për këtë projekt ministria e infrastrukturës ka ndarë mbi një milion Euro./21Media

Back to top button