Një burrë nga fshati Pousk i Prizrenit ka raportuar se nga 1 shtatori djali i tij ka dalë nga shtëpia dhe nuk di për vendodhjen e tij.

Siç u raportua, djali është me të meta psikike.

“Ankuesi mashkull kosovar ka raportuar se nga data 01.09.2020, djali i tij viktima mashkull kosovar me të meta psikike, kishte dalë nga shtëpia dhe nuk dihet vendndodhja e tij.”, bëri të ditur sot policia./21Media