Zhduket një grua në Fushë-Kosovë

Një grua nga Fushë Kosova është zhdukur që nga dita e shtune.
Policia ka informuar se ende nuk dihet për vendndodhjen e saj.
“Ankuesi mashkull kosovar ka njoftuar se viktima femër kosovare që nga data e lartcekur është larguar nga shtëpia dhe nuk dihet për vendndodhjen e saj.”, ka informuar Policia.
Rasti është nën hetime./21Media

Back to top button