Zhuket një i mitur

Një burrë nga Klina ka raportuar se djali i vëllait të tij me të meta psikike është larguar nga shtëpia më 3 qershor dhe nuk është kthyer më.

Policia rastin e ka cilësuar si ”person i zhdukur”.

Rasti në procedurë hetimore./21Media

Back to top button