Zjarrfikësit në Prishtinë kanë shumë halle! (Video)

1 min read

Numër i pamjaftueshëm i zjarrëviksëve dhe mungesë e pajisjeve të punës

Qendra e Zjarrfikësve në Prishtinës po përballen me numrin e vogël të zjarrfikëseve dhe mungesë të pajisjeve të punës.
U tha se në rrugët e ngushta në disa lagje dhe trafiku i ngarkuar pamundësojnë reagimin e tyre me kohë në shuarjen e zjarreve.(Teksti-Arlinda Hoxha, kamera-Sadik Bylykbash)/21Media