Muhaxhiri: Javët në vazhdim do të rritet presioni për rifillimin e dialogut .-Avdullahu: Sa më shpejtë duhet të formohet Qeveria, sepse vendin e presin sfida të mëdha

Muhaxhiri: Javët në vazhdim do të rritet presioni për rifillimin e dialogut .-Avdullahu: Sa më shpejtë duhet të formohet Qeveria, sepse vendin e presin sfida të mëdha

Kosova duhet që sa më shpejtë ta ketë Qeverinë e re sepse vendin e presin sfida të mëdha sidomos sa i përket procesit të dialogut, vlerësojnë analistët politik. Sipas tyre, shtimi i ndikimit të SHBA-ve në këtë proces duhet të shihet si thirrja e fundit që Kosova dhe Serbia duhet të heqin dorë nga qëndrimet e tyre dhe t’i kthehen tavolinës së bisedimeve. (E përgaditi- Burim ZARIQI, kamera- Orhan BYLYKBASH)./21Media