Çmimet e shpenzimeve në eurozonë në qershor shënuan rënie në 1,3 për qind nga 1,4 për qind

Çmimet e shpenzimeve në eurozonë në qershor shënuan rënie në 1,3 për qind nga 1,4 për qind

Shkalla vjetore e inflacionit në eurozonë në qershor ka rënë në nivelin më të ulët për shkak të rënies së madhe të çmimeve, tregojnë sot të dhënat zyrtare.

Çmimet e shpenzimeve në eurozonë në qershor shënuan rënie në 1,3 për qind nga 1,4 për qind sa ishin në muajin maj dhe 1,9 për qind sa ishin në prill, tregojnë të dhënat e shërbimit evropian për statistika Eurostat.