“Nën administrimin tënd, BE pushoi së qeni neutrale në marrëveshjet e saj me Kosovën dhe Serbinë”

“Nën administrimin tënd, BE pushoi së qeni neutrale në marrëveshjet e saj me Kosovën dhe Serbinë”

Kryeministri Ramush Haradinaj, në letrën dërguar përfaqësueses së Lartë të Bashkimit Evropian, Federica Mogherinit, shprehu pakënaqësi me ndërmjetësimin e saj në dialogun Kosovë – Serbi, duke theksuar mungesën e neutralitetit në këtë proces. Kryeministri Haradinaj në këtë letër pohoi se mban qëndrim të njëjtë për taksën 100 për qind ndaj mallrave të Serbisë./21Media