“Qeverinë do ta bëjë  PAN-i”

“Qeverinë do ta bëjë  PAN-i”

Kreu i Këshillat Kombëtar të Nismës për Kosovës, Jakup Krasniqi, ka konfirmuar për televizionin tonë se Koalicioni PAN i ka 61 votat e nevojshme për krijimin e qeverisë së re dhe se qeverinë do ta bëjë menjëherë pas certifikimit të zgjedhjeve. Ai thotë se ka deputetë nga subjekte të tjera politike shqiptare që janë shprehur të gatshëm për ta votuar qeverin e koalicionit PDK-AAK-Nisma. Intervistën me z. Krasniqi e ka zhvilluar gazetarja jonë Leonora Dalipi dhe emetohet në emisionin Argument Plus sonte në orën 21.30./21Media