Vermeulen: Ky ligj do të rrisë hapësirën mes sektorit publik dhe privat

Vermeulen: Ky ligj do të rrisë hapësirën mes sektorit publik dhe privat

Ministria e Financave vlerëson se nuk kanë asnjë sfidë sa i përket ligjit të pagavë në të cilin janë bërë ngritje ligj ky i cili u miratua në kuvendin e Kosovës.

Thonë se kanë qenë të përgatitur që ky ligj të jetë brenda buxhetit të vitit 2019. Ndërkohë në Fondin Monetar Ndërkombëtar thonë se një rritje kaq e theksuar e pagave të sektorit publik është diqka që Kosova nuk mund ta përballoj./21Media