Rasti është inicuar si “Sulm”

Rasti është inicuar si “Sulm”

Policia e Kosovës ka filluar veprimet operative-hetmiore lidhur rastin e  sulmit me vezë ndaj zëvendëskryeministrit, Avdullah Hoti.

Zëdhënësi i policisë, Bajram Krasniqi për 21Media tha se me të pranuar informatën për rastin, njësitë përkatëse të Stacionit Policor ‘Qendra’ kanë dal në vendngjarje, kanë filluar veprimet

operative-hetimore, është njoftuar prokurori dhe në konsultim me të është inicuar rasti ‘Sulm’./21Media