Bie ndjeshëm niveli i ujit në liqenet e Badocit dhe Batllavës

Bie ndjeshëm niveli i ujit në liqenet e Badocit dhe Batllavës

Po bie ndjeshëm niveli i ujit në në liqenet e Badocit dhe të Batllavës.  Ka drojë se qytetarët mund të përballen me reduktime të ashpra të furnizimit me ujë të pijshëm.

Me drejtorin e Ujësjellësit rajonal “Prishtina”, Ilir Avdullahu bisedoi kolegu Bahtir Cakolli.(Kamera- Sahit Troshupa)./21Media