Zvarritjet e deritanishme qytetarët ii konsiderojnë papërgjegjësi politike

Zvarritjet e deritanishme qytetarët ii konsiderojnë papërgjegjësi politike

Mos arritja e koalicionit nga Lëvizja Vetëvendosje dhe Lidhja Demokratike e Kosovës është shqetësues edhe për qytetaret e vendit. Ata shpresojnë që ky koalicion të ndodhë, kurse, moskrijimin e deritanishëm të tij e vlerësojnë si papërgjegjësi politike.(Teskti- Aurela ELSHANI, kamera- Orhan BYLYKBASH)./21Media