Sulmuesi e  kishte rrethuar gjykatën

Sulmuesi e  kishte rrethuar gjykatën

Sulmuesi në Turqi i merr jetën vetës i ka marrë jetën edhe vetës.

Sulmuesi, i pa identifikuar pasi ka vrarë policin, ka plagosur një avokat në një sallë gjyqi dhe ka marrë peng një person.

Sulmuesi për të mos rënë në duar të policisë, e cila kishte rrethuar gjykatën, i ka dhënë fund jetës, duke e qëlluar vetën. Mediat turke, raportojnë se sulmi nuk ndërlidhet  me akte terroriste.