11 fëmijë u kthyen në Ukrainë nga Rusia

11 fëmijë janë kthyer në Ukrainë nga Rusia dhe rajonet e pushtuara, ka konfirmuar organizata bamirëse, “Save Ukraine”.

“11 fëmijë të tjerë ukrainas u kthyen nga Rusia nga territoret e pushtuara përkohësisht”, tha Mykola Kuleba, kreu i kësaj organizate, shkruan Sky News.

Kjo e çon në 161 numrin total të fëmijëve të kthyer në Ukrainë, sipas statistikave të “Save Ukraine”.

Back to top button