Shpend Ahmeti ka reaguar për situatën e krijuar në Maqedoni

Shpend Ahmeti ka reaguar për situatën e krijuar në Maqedoni

Ahmeti ka thënë se shqiptarët duhet të qëndrojnë bashkë dhe se Tirana dhe Prishtina duke të reagojnë mënjëhere.

“Pushtetet autokratike nuk e lëshojnë pushtetin lehtë. E ato fashiste ksenofobe edhe më pak. Shqiptarët duhet të qëndrojnë bashkë. Tirana dhe Prishtina duhet të reagojnë menjëherë. Rrezikimi i deputetëve dhe popullates shqiptare është i papranueshëm.Shpresojmë se Zijadin Sela nuk është lënduar rëndë”, ka thënë Ahmeti.

Ndryshe më herët Talat Xhaferi është zgjedhur kryetar i Kuvendit të Maqedonisë dhe pastaj kanë shpërthyer pakënaqësitë dhe protestues të shumtë kanë hyrë në Kuvend dhe kanë sulmuar deputetët./21Media