233 gjoba për qytetarët që i respektuan masat antiCOVID-19

Brenda 24 orëshit të fundit, policia e Kosovës ka shqiptuar 233 gjoba për qytetarët që nuk i kanë respketuar masat kundër koronavirusit.
Ndërkohë në Kosovë vazhdojnë të jenë në fuqi masat antiCOVID-19 që u vendosen në muajin shtator.
Në 24 orët e fundit siç njofton Ministria e Shëndetësisë nga 1 mijë e440 testime, 15 qytetarë kanë rezultuar pozitiv me virusin COVID-19.

Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës dje në raportin e tyre, bëri të ditur se por vërehet rritje e numrit të pacientëve post-Covid-19, të cilët po kërkojnë trajtim spitalor. /21Media 

Back to top button