Sfidat e Institutit të Historisë “Ali Hadri” gjatë 50 vjetëve

Sot është shënuar 5o vjetori i themelimit të Institutit “Ali Hadri”

Për të folur më shumë rreth këtij instituti dhe historisë së tij sfidave, në emisionin e pasdites së RTV21 Bon Bon i ftuar  ishte drejtori i Instituti të historisë “Ali Hadri”, Sabit Syla.

Për ta shënuar këtë ditë sot në Kosovë u organizuan disa aktivitetet dhe Syla falëndëroi të gjithë pjesëmarrësit në këto aktivitete, shkruan rtv21.tv

Syla po ashtu tha se njëri ndër kontribuesit më të mëdhenjë jo vetëm në Institutin i Historisë por edhe histografisë shqiptare është akademik “Ali Hadri” nga i cili ky institut edhe ka marrë emrin.
Syla foli edhe për sfida e Instituti të cilat i ka kaluar gjatë 50 vjetëve./21Media

Artikuj të ngjashëm

Shikoni Gjithashtu
Close
Back to top button
close button