Ministria e Shëndetësisë në Maqedoninë e Veriut informoi se gjatë 24 orëve të fundit nga 1507 teste të realizuara, 140 persona kanë rezultuar pozitivë me Covid-19.

Shkup-43, Kumanovë-10, Dibër-3, Shtip-4, Prilep-9, Tetovë-12, Strugë-7, Veles-2, Manastir-3, Ohër-1, Kavadarc-3, Gostivar-9, Gjevgjeli-2, Strumicë-11, Kriva Pallankë-1, Radovish-2, Koçan-5, Makedonski Brod-1, Vinicë-3, Dellçevë-2, Sveti Nikollë-3, Kërçovë-2 dhe Resnjë-2.

Instituti i Shëndetit Publik në 24 orët e fundit ka regjistruar 134 pacientë të shëruar nga virusi korona.

Shkup-66, Kumanovë-8, Shtip-9, Prilep-7, Tetovë-8, Veles-3, Manastir-3, Ohër-1, Gostivar-8, Gjevgjeli-1, Sstrumicë-1, Koçan-2, Probishtip-2, Makedonski Brod-3, Pehçevë-1, Dellçevë-5, Sveti Nikollë-5 dhe Negotinë-1.

Betejën me virusin korona e kanë humbur 4 pacientë.

Shkup-1, Tetovë-1, Gostivar-1 dhe Prilep-1. /TV21