Pse protestoi Shoqëria Civile?

Kërkojnë nga MASHT-i shtyrjen e implementimit të udhëzimit administrativ

Organizatat e shoqërisë civile kanë protestuar para Ministrisë së Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë duke kërkuar kështu shtyrjen e implementimit të Udhëzimit Administrativ (19/2018) për regjistrimin dhe funksionalizimin e qendrave mësimore të cilat rrezikojnë të mbyllën për shkak të mos financimit të duhur.

Përgatiti: Aurela Elshani./21Media

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
close button