Arsyeja pse këto 50 çifte u martuan me një dasmë

Pesëdhjetë çifte në Brazil kanë kurorëzuar dashurinë e tyre në një martesë masive.
Dasma në komunitet u drejtua nga Zyra e Mbrojtësit Publik të shtetit të Minas Gerais në Brazil dhe synonte të ndihmonte çiftet me të ardhura të ulëta që nuk mund të përballonin një ceremoni private.
Ky është event ii pestë i tillë që zhvillohet në Belo Horizonte, në Minas Gerais./21Media

Back to top button