Kamala Harris është betuar si zëvendëspresidentja e parë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Në ceremoninë inaugurimit të presidentit amerikan Joe Biden, këngëtarja Lady Gaga këndoi himnin kombëtar.

Këngëtarja, e cila ka bërë fushatë për zgjedhjen e Bidenit, ka thënë se është “thellësisht e nderuar” që është zgjedhur për ceremoninë.

 

Ndryshe, ceremonia e inaugurimit këtë herë dallon për shkak të masave të pandemisë dhe të sigurisë të shkaktuara si pasojë e protestave të dhunshme të iniciuara nga presidenti në largim Donald Trump.