Çmimi i naftës dhe benzinës gjatë 24 orëve të ardhshme

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë, ka njoftuar për çmimet e karburanteve për 24 orët e ardhshme.
Kështu, çmimi maksimal i lejuar i naftës është: 1.79 € për litër. Çmimi maksimal i lejuar i benzinës është: 1.76 € për litër.
Çmimi maksimal i lejuar i gasit është: 0.78 € për litër.

Çmimet e karburanteve kanë shënuar rritje për shkak të luftës në Ukrainë./21Media

Back to top button