Si kaloi seanca e sotme paragjyqësore ndaj ish-krerëve të UÇK-së (Video)

1 min read

Mbrojtja kërkon listën e dëshmitarëve, prokuroria refuzon.-Mbrojtja kritikon prokurorinë për zvarritjen në nxjerrjen e materialeve

Në gjykatën Speciale në Hagë, u mbajt senca e gjashtë paragjyqësore  ndaj ish-krerëve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës: Hashim Thaçit, Kadri Veselit, Jakup Krasniqit dhe Rexhep Selimit.
Avokatët e të akuzuarëve kërkuan nga prokuroria listën me dëshmitarë por prokuroria nuk shfaqi gatishmëri për të realizuar këtë kërkesë.
Gjatë seancës, u zhvillua debat edhe për vonesat në nxjerrjen e materialave për palën mbrojtëse./21Media