Debat i nxehtë në Komisionin për Ekonomi

Raportimi i ministres së Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë, Rozeta Hajdari në Komisionin Parlamentar për Ekonomi, ngjalli debat të nxehtë rreth “Projektit të Konkurrueshmërisë dhe Gatishmërisë për Eksport-huamarrje nga Banka Botërore./21Media

Back to top button