Diplomacia kosovare: Pagat – plus dhe minus…

Ligji qe do ta zvogëlojë kuotën për diplomatët politikë dhe do ta rrisë atë për diplomatët e karrierës
Ndryshimet që pritet të bëhen në Ligjin për Shërbimin e Jashtëm do ta zvogëlojnë në 30 për qind kuotën për diplomatët politikë, ndërkohë që do ta ngritin në 70 për qind kuotën për diplomatët e karrierës./21Media

Back to top button