Disa mënyra për të djegur kalori pa shkuar në palestër

1 min read

Derisa stërvitja dhe ushqimi i shëndetshëm me siguri do t’ju ndihmojnë të qëndroni në formë, ka mënyra të tjera, më të pazakonta për të djegur kalori.

Shumica e tyre nuk do të marrin shumë kohë dhe kur bëhen rregullisht, do t’ju ndihmojnë të qëndroni në formë pa kaluar orë të tëra në palestër.

Më poshtë, ju sjellim disa mënyra, të publikuara nga Brightside, që ju bëjnë të digjni kalori, të cilat janë po aq efektive sa edhe ushtrimet./21Media

Marrja e dusheve të nxehta

6 mënyra për të djegur kalori shtesë pa shkuar në palestër

Pirja e ujit të ftohtë

6 mënyra për të djegur kalori shtesë pa shkuar në palestër

Bërja e punëve

6 mënyra për të djegur kalori shtesë pa shkuar në palestër

Pirja e çajit jeshil

6 mënyra për të djegur kalori shtesë pa shkuar në palestër