Dorëzohet Raporti i Progresit për Shqipërinë

Balluku: Nuk tërhiqemi nga amnistia fiskale dhe “pasaportat e arta”
Shqipëria pranoi sot Raportin e Progresit. Në mungesë të kryeministrit Edi Rama, raportin e pranoi zëvendësja e tij Belinda Balluku e cila tha se nuk do të tërhiqen nga amnistia fiskale dhe “pasaportat e arta”.

Back to top button