Drejtuesit fetarë vizituan komandantët e UÇK-së në Hagë (Video)

Hera e parë që një delegacion klerikësh vizitoi drejtuesit e UÇK-së në paraburgim
Myftiu i Bashkësisë Islame të Kosovës Naim Tërnava, ipeshkvi i Kosovës Dodë Gjergji dhe pastori i Kishës Protestante të Kosovës Artur Krasniqi vizituan drejtuesit e UÇK-së në Gjykatën Speciale në Hagë. Kjo është hera e parë që një delegacion klerikësh vizitoi drejtuesit e UÇK-së, të cilët tash e dy vjet gati gjenden në paraburgim në Hagë./21Media

Back to top button