Dukuri: Pse i sulmojnë mantelbardhët?!

Si dhe pse u sulmuan infermierja dhe anesteziologu në QKUK

Është thënë shpesh kohët e fundit se po çmohet puna  e personelit mjekësor në këtë kohë pandemie. Mirëpo, ja që ndodhi edhe një sulm ndaj punonjësve shëndetësorë në vendet e tyre të punës.

Dhe prapë nga familjarë të pacientit. Sulmi ndodhi në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës.(E pergaditi- R T V  2 1 )/21Media

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
close button