Në komunën e Deçanit janë shëruar edhe dy pacientë me COVID-19 dhe është regjistruar një rast i ri nga kjo komunë, përkatësisht nga fshati Dubravë.

Kryetari i komunës së Deçanit, Bashkim Ramosaj bëri të ditur se deri më sot në këtë komunë janë identifikuar 80 raste me COVID-19.

“Prej tyre 46 të shëruar plotësisht dhe 36 raste janë akoma aktive.”, shkroi Ramosaj në Facebook./21Media

Edhe dy (2) tësheruar sot dhe një (1) tjeter i identifikuar me virusin SARS-CoV-2 në komunën tonë përkatësisht nga…

Posted by Bashkim Ramosaj on Monday, August 17, 2020