Ekonomia në pandemi!

1 min read

Zeka: Nëse ndalohen aktivitetet ekonomike, mbyllje masive e ndërmarrjeve.-Skënderi: Kolaps dhe pasoja të papërballueshme.-Krasniqi: Duhet rishikim i shpenzimeve buxhetore

Pandemia po shkakton dëme të përmasave të mëdha në ekonomi. Bizneset, por edhe njohës të kësaj problematike, kanë drojë se ashpërsimi i masave ndaj bizneseve mund të shkaktojë dëme drastike.(Teksti-Albulena NUHA, kamera-A. Ismaili& F. Veseli   )./21Media