Tashmë ka filluar protesta për rastin “Monstra”.

Marshi protestues ka filluar nga Parku i Çairit dhe qytetarët në duar mbajnë parullën “Liri dhe drejtësi”.

Ka filluar nga parku i Çairit dhe drejt Gjykatës dhe Qeverisë së Maqedonisë së Veriut./TV21