Fotografitë që tregojnë se dimrin e vërtetë

Kur mendojmë për dimrin, imagjinojmë një sezon të ftohtë, të errët dhe të akullt. Kjo është veçanërisht e njohur për njerëzit që jetojnë në vende me klimë të ftohtë. Por në të njëjtën kohë, banorët e këtyre rajoneve do t’ju thonë se dimri nuk ka të bëjë vetëm me mot të ashpër, por edhe me shumë gjëra të bukura.
Bright Side ka bërë një përmbledhje të këtyre fotografive që shfaqin dimrin e vërtetë./21Media
 
Back to top button